Itt van az ősz - mi is új színbe öltöztünk

Webáruházunkat 2013 nyarán indítottuk azzal a szándékkal, hogy a székeinkről elérhető valamennyi hasznos információt, tudást az interneten is elérhetővé tegyük. A fő célunk a termékválaszték bemutatása volt, nem arra törekedtünk, hogy webshopként működjünk.

Immáron 24 éven foglalkozunk minőségi irodabútorokkal, irodai székekkel és kiegészítőkkel, bemutatótermünkben termékeink nagy része személyesen megtekinthető, kipróbálható. Épp ezért az Irodaszék.net több mint egy egyszerű webáruház - honlapunkkal arra törekszünk, hogy elősegítsük az eligazodást termékvákasztékunban. Ugyanakkor továbbra is abban hiszünk, hogy a tökéletes széket igazából csak személyesen lehet kiválasztani. Nálunk nincsenek jó vagy kevésbé jó székek - abban segítünk, hogy mindenki megtalálja a számára ideálisat.

Igazodva a modern kor elvárásaihoz, három év után megfiatalítottuk webáruházunkat, mely az eddigi funkciók mellett az alábbi újdonságokat kínálja:

- új, letisztult megjelenés
- mobilbarát, responsive design
- gyorsabb, megbízhatóbb működés
- termék-összehasonlító
- szűrőkre épülő keresés

A megújult struktúrát és arculatot a vásárlóinktól kapott visszajelzések alapján alakítottuk ki, és kíváncsiak vagyunk az Ön véleményére is. He megírja véleményét nekünk emailben vagy elmondja személyesen, egy ajándékkal köszönjük meg!

Bízunk benne, hogy új honlapunk tetszeni fog Önnek, és segít, hogy megtalálja álmai székét!


Népszerű termékek

Akciók

Címkék

Hasznos információk