Egészséges ülés 27 termék

Alkategóriák

 • Sitness

  A német Topstar Sitness forgószékeinek különlegessége a Body Balance Tec® ülésrögzítési technika, melynek révén a Sitness székek az egészséges ülés komfortját nyújtják. Az ülést egy dinamikus csatlakozás segítségével rögzítik a szék vázához, ezáltal egy teljesen új üléskomfort jön létre, mely az ülés által biztosított 3D mozgásszabadság révén folyamatosan aktiválja, edzi és építi a hátizomzatot. A Sitness forgószékek és a Sitness alternatív ülőbútorok állandó edzésben tartják a hátat és a gerincoszlopot. Tehermentesítik a csigolyákat, folyamatosan ösztönzik a vérkeringést, fejlesztik a koncentráló készséget és növelik a motivációt. Mindez egy teljesen új komfort érzetet nyújt az ülés során.
  Minden Sitness irodai széket szőnyegpadlóhoz való, duplakerekű, önfékezős görgőkkel szállítunk, a forgószékekhez opcionálisan rendelhetők kemény padlóhoz való görgők és fix talpak.
  A forgószékek a legmagasabb követelményeknek megfelelő teszteken mennek át, ez garantálja a termékek minőségét és megbízhatóságát. Az irodai székeket 110 kg teherbírásig tesztelik, az irodaszékekre 3 év gyári garanciát nyújtunk.
  Minden Topstar forgószék rendelkezik a német LGA Minőségellenőrző Intézet GS tanusítványával.

 • Labdaszék

  A német Topstar Sitness labdaszékei az egészséges ülés komfortját nyújtják. A labdaszék egy fitness labdát tartalmaz, mely a testsúlynak megfelelő keménységűre fújható fel (a pumpa tartozék). A Sitness labdaszékek előnye a labdával szemben az adekvát méret, a fix lábak és a kárpitozás.
  A Sitness labdaszékek a 3D ülési mozgásszabadság révén folyamatosan aktiválják, edzik és építik a hátizomzatot. Állandó edzésben tartják a hátat és a gerincoszlopot. Tehermentesítik a csigolyákat, folyamatosan ösztönzik a vérkeringést, fejlesztik a koncentráló készséget és növelik a motivációt. Mindez egy teljesen új komfort érzetet nyújt az ülés során.
  A székek a legmagasabb követelményeknek megfelelő teszteken mennek át, ez garantálja a termékek minőségét és megbízhatóságát. A labdaszékeket is 110 kg teherbírásig tesztelik, a székekre 3 év gyári garanciát nyújtunk.
  Minden Topstar irodaszék rendelkezik a német LGA Minőségellenőrző Intézet GS tanusítványával.

 • Nyeregszék
1 - 15 termék. Összesen: 27
1 - 15 termék. Összesen: 27