Egészségügyi és laborszék

A német Topstar munkaszékeit kifejezetten az ipari és laboratóriumi környezetben történő használatra fejlesztették ki. A támla nélküli és alacsony háttámlás – állítható magasságú - forgószékeket elsősorban laboratóriumi célokra, a könnyen tisztítható S textilbőr bevonattal ajánljuk. A székek, a talp speciális kialakítása, illetve a Body-Balance-...

A német Topstar munkaszékeit kifejezetten az ipari és laboratóriumi környezetben történő használatra fejlesztették ki. A támla nélküli és alacsony háttámlás – állítható magasságú - forgószékeket elsősorban laboratóriumi célokra, a könnyen tisztítható S textilbőr bevonattal ajánljuk. A székek, a talp speciális kialakítása, illetve a Body-Balance-Tec® ülésrögzítési mechanika révén egyedi, háromdimenziós mozgási szabadságot nyújtanak, új üléskomfort érzetet biztosítva használójuknak. Az ülés során nyújtott mozgási szabadság aktiválja és erősíti a hátizomzatot, tehermentesíti a csigolyákat, edzi a hátat és a gerincet. Ülés közben stimulálja a vérkeringést, erősíti a koncentráló képességet, növeli a motivációt.
A forgószékek a legmagasabb követelményeknek megfelelő teszteken mennek át, ez garantálja a termékek minőségét és megbízhatóságát. A forgószékeket 110 kg teherbírásig tesztelik, a forgószékekre 3 év gyári garanciát nyújtunk.
Minden Topstar forgószék rendelkezik a német LGA Minőségellenőrző Intézet GS tanusítványával.

Bővebben

Egészségügyi és laborszék 5 termék

1 - 5 termék. Összesen: 5
1 - 5 termék. Összesen: 5