Vendégszék

A német Topstar tárgyalószékei mindig tökéletes megoldást kínálnak! A jól megtervezett, modern tárgyalószékek könnyen adaptálhatók minden munkahelyhez, akár otthon, akár az irodában. A minden kategóriában (operatív, vezetői, prémium) választható tárgyaló- és vendégszékek széles kínálatában egyaránt megtalálhatók a karfa nélküli és karfás vendégs...

A német Topstar tárgyalószékei mindig tökéletes megoldást kínálnak! A jól megtervezett, modern tárgyalószékek könnyen adaptálhatók minden munkahelyhez, akár otthon, akár az irodában. A minden kategóriában (operatív, vezetői, prémium) választható tárgyaló- és vendégszékek széles kínálatában egyaránt megtalálhatók a karfa nélküli és karfás vendégszékek, hálós és kárpitozott háttámlával, 4-lábú és hajlított, szánkótalpas kivitelben, fekete és króm vázzal.
Minden tárgyalószék a legmagasabb követelményeknek megfelelő teszteken megy át, ez garantálja a termékek minőségét és megbízhatóságát. A tárgyaló- és vendégszékeket 110 kg teherbírásig tesztelik, azokra típustól függően 3-5 év gyári garanciát nyújtunk.
Minden Topstar tárgyaló- és vendégszék rendelkezik a német LGA Minőségellenőrző Intézet GS tanusítványával.

Bővebben

Vendégszék 40 termék

1 - 15 termék. Összesen: 40
1 - 15 termék. Összesen: 40