Bemutatkozás

Irodaszék Online webáruházunkat a legújabb piaci trendeknek megfelelően, 25 év tapasztalatával hoztuk létre. A webáruház kínálata felöleli az irodai munkavégzéshez kapcsolódó irodaszékek teljes spektrumát, a felsővezetői, vezetői forgó-, tárgyaló- és vendégszékektől, az operatív munkaszékeken, látogatószékeken keresztül, az ügyfélváró és konferencia székekig.

Választékunk a német Topstar termékeire épül, a kiváló ergonómiai tulajdonságokkal bíró irodaszékeket a német minőség mellett a megbízhatóság és tartósság jellemzi. Minden irodaszék megfelel a nemzetközi és hazai szabványoknak, az egyes modelek német minőségellenőrző intézetek által kibocsájtott GS tanusítvánnyal rendelkeznek.

A hazai piacon egyedülálló kategóriát képviselnek a Sitness forgószékek, melyek a szabadalmaztatott Body Balance Tec® ülésrögzítési technika révén az egészséges ülés egy teljesen új komfortját nyújtják. Az ülést egy dinamikus csatlakozás segítségével rögzítik a szék vázához, ezáltal a Sitness forgószékek - az ülés által biztosított 3D mozgásszabadság révén - folyamatosan aktiválják, edzik és építik a hátizomzatot. A Sitness forgószékek és alternatív ülőbútorok állandó edzésben tartják a hátat és a gerincoszlopot, tehermentesítik a csigolyákat, ösztönzik a vérkeringést, fejlesztik a koncentráló készséget és növelik a motivációt.

Üzleti filozófiánk alapja, hogy irodaszéket vásárolni csak kipróbálás után szabad, ezért webáruházunk kínálata a hazai piac egyik legnagyobb irodaszék bemutatótermében ki is próbálható.

A webáruházban kiválasztott irodaszékeket – céges megrendelőinknek - kipróbálásra díjmentesen kiszállítjuk Budapesten belül.

 

Jó böngészést kívánunk!


Népszerű termékek

Akciók

Címkék

Hasznos információk