Sitness for Office

MINDIG MOZGÁSBAN - AZ EGÉSZSÉGES ÜLÉS ALAPJA!

Minden nap legalább 10 órát töltünk el ülve. Ilyen  sok időt egyszerűen nem szabad gyenge minőségű székben eltölteni, ez rövid időn belül rossz testtartáshoz és hátfájáshoz vezethet. A német Topstar Sitness® székeiben alkalmazott, szabadalmaztatott Sitness® technológia háromdimenziós szabadságot bizt...

MINDIG MOZGÁSBAN - AZ EGÉSZSÉGES ÜLÉS ALAPJA!

Minden nap legalább 10 órát töltünk el ülve. Ilyen  sok időt egyszerűen nem szabad gyenge minőségű székben eltölteni, ez rövid időn belül rossz testtartáshoz és hátfájáshoz vezethet. A német Topstar Sitness® székeiben alkalmazott, szabadalmaztatott Sitness® technológia háromdimenziós szabadságot biztosít ülés közben és folyamatosan mozgásban tart. A minden irányú szabad mozgás lehetősége aktív ülésre ösztönöz, külön energia ráfordítás nélkül edzi a hátizmokat és megelőzi a hát problémákat.

A Sitness® előnyei:
- folyamatosan edzésben tartja a hátat és a gerincoszlopot
- tehermentesíti a csigolyákat
- háromdimenziós mozgási szabadságot biztosít
- ösztönzi a vérkeringést
- javítja a koncentrációt
- növeli a motivációt és az elkötelezettséget


A modern irodák berendezése során új követelmények jelentek meg a belső terek kialakítására. A Topstar Sitness® ülőalkalmatosságai minden felmerülő problémára megoldást nyújtanak, a klasszikus irodaszékektől kezdve, a bárszékeken át egészen a közösségi terek brendezéséig - és mindezt a Sitness® 3D mozgási szabadságát biztosítva.


A Sitness® székek a legmagasabb követelményeknek megfelelő teszteken mennek át, ez garantálja a termékek minőségét és megbízhatóságát. A székeket 110 kg teherbírásig tesztelik, azokra 3 év gyári garanciát nyújtunk.
Minden Topstar irodaszék rendelkezik a német LGA Minőségellenőrző Intézet GS tanusítványával.

Bővebben

Sitness for Office 30 termék

1 - 15 termék. Összesen: 30
1 - 15 termék. Összesen: 30