Wagner Office

A német Topstar Wagner prémium kategóriás irodaszékei igazi értéket közvetítenek. A szépség és esztétikum időtálló ötvözetét megvalósító irodaszékek minden környezetben, mindenkinek elsőrangú megoldást jelentenek. A kiváló minőségű anyagok felhasználásával készült forgószékek könnyen testreszabhatók, igazodva a különböző felhasználói igényekhez....

A német Topstar Wagner prémium kategóriás irodaszékei igazi értéket közvetítenek. A szépség és esztétikum időtálló ötvözetét megvalósító irodaszékek minden környezetben, mindenkinek elsőrangú megoldást jelentenek. A kiváló minőségű anyagok felhasználásával készült forgószékek könnyen testreszabhatók, igazodva a különböző felhasználói igényekhez. A komfort és a luxus érzését növelik a legfinomabb bőrrel készült Limited modellek. A forgószékeket szőnyegpadlóhoz való, duplakerekű, önfékezős görgőkkel szállítjuk, a forgószékekhez opcionálisan rendelhetők kemény padlóhoz való görgők.
A prémium irodaszékek a legmagasabb követelményeknek megfelelő teszteken mennek át, ez garantálja a termékek minőségét és megbízhatóságát. A székeket 110 kg teherbírásig tesztelik. Minden prémium irodaszékre 5 év gyári garanciát nyújtunk.
Minden forgószék rendelkezik a német LGA Minőségellenőrző Intézet GS tanusítványával.

Bővebben

Wagner Office 20 termék

1 - 15 termék. Összesen: 20
1 - 15 termék. Összesen: 20