Sitness

MINDIG MOZGÁSBAN - AZ EGÉSZSÉGES ÜLÉS ALAPJA!

Minden nap legalább 10 órát töltünk el ülve. Ilyen  sok időt egyszerűen nem szabad gyenge minőségű székben eltölteni, ez rövid időm belül rossz testtartáshoz és hátfájáshoz vezethet. A német Topstar Sitness® székeiben alkalmazott, szabadalmaztatott Sitness® technológia háromdimenziós szabadságot bizt...

MINDIG MOZGÁSBAN - AZ EGÉSZSÉGES ÜLÉS ALAPJA!

Minden nap legalább 10 órát töltünk el ülve. Ilyen  sok időt egyszerűen nem szabad gyenge minőségű székben eltölteni, ez rövid időm belül rossz testtartáshoz és hátfájáshoz vezethet. A német Topstar Sitness® székeiben alkalmazott, szabadalmaztatott Sitness® technológia háromdimenziós szabadságot biztosít ülés közben és folyamatosan mozgásban tart. A minden irányú szabad mozgás lehetősége aktív ülésre ösztönöz, külön energia ráfordítás nélkül edzi a hátizmokat és megelőzi a hát problémákat.

A Sitness® előnyei:
- folyamatosan edzésben tartja a hátat és a gerincoszlopot
- tehermentesíti a csigolyákat
- háromdimenziós mozgási szabadságot biztosít
- ösztönzi a vérkeringést
- javítja a koncentrációt
- növeli a motivációt és az elkötelezettséget


Bővebben

Sitness Ebben a kategóriában nincsenek termékek.

Alkategóriák

 • Sitness for Office

  MINDIG MOZGÁSBAN - AZ EGÉSZSÉGES ÜLÉS ALAPJA!

  Minden nap legalább 10 órát töltünk el ülve. Ilyen  sok időt egyszerűen nem szabad gyenge minőségű székben eltölteni, ez rövid időn belül rossz testtartáshoz és hátfájáshoz vezethet. A német Topstar Sitness® székeiben alkalmazott, szabadalmaztatott Sitness® technológia háromdimenziós szabadságot biztosít ülés közben és folyamatosan mozgásban tart. A minden irányú szabad mozgás lehetősége aktív ülésre ösztönöz, külön energia ráfordítás nélkül edzi a hátizmokat és megelőzi a hát problémákat.

  A Sitness® előnyei:
  - folyamatosan edzésben tartja a hátat és a gerincoszlopot
  - tehermentesíti a csigolyákat
  - háromdimenziós mozgási szabadságot biztosít
  - ösztönzi a vérkeringést
  - javítja a koncentrációt
  - növeli a motivációt és az elkötelezettséget


  A modern irodák berendezése során új követelmények jelentek meg a belső terek kialakítására. A Topstar Sitness® ülőalkalmatosságai minden felmerülő problémára megoldást nyújtanak, a klasszikus irodaszékektől kezdve, a bárszékeken át egészen a közösségi terek brendezéséig - és mindezt a Sitness® 3D mozgási szabadságát biztosítva.


  A Sitness® székek a legmagasabb követelményeknek megfelelő teszteken mennek át, ez garantálja a termékek minőségét és megbízhatóságát. A székeket 110 kg teherbírásig tesztelik, azokra 3 év gyári garanciát nyújtunk.
  Minden Topstar irodaszék rendelkezik a német LGA Minőségellenőrző Intézet GS tanusítványával.

 • Sitness for home office

  MINDIG MOZGÁSBAN - AZ EGÉSZSÉGES ÜLÉS ALAPJA!

  A SITNESS FOR HOME OFFICE sorozat székei új brandet jelentenek a forgószékek között! Sok féle szék található a piacon, de a szabadalmaztatott, háromdimenziós mozgási szabadságot nyújtó, SITNESS speciális ülés csatlakoztatás egyedülállóvá teszi a Topstar termékeit ezen a területen.

  A vázat az üléssel összekötő speciális 3D-s csatlakozás révén a szék ülés közben is folyamatosan mozgásban tartja a testet, követi a mikromozgásokat.
  Ez teljesen új üléskomfortot hoz létre, mely folyamatosan aktiválja, edzi és erősíti a hátizmokat.

 • Labdaszék

  A német Topstar Sitness labdaszékei az egészséges ülés komfortját nyújtják. A labdaszék egy fitness labdát tartalmaz, mely a testsúlynak megfelelő keménységűre fújható fel (a pumpa tartozék). A Sitness labdaszékek előnye a labdával szemben az adekvát méret, a fix lábak és a kárpitozás.
  A Sitness labdaszékek a 3D ülési mozgásszabadság révén folyamatosan aktiválják, edzik és építik a hátizomzatot. Állandó edzésben tartják a hátat és a gerincoszlopot. Tehermentesítik a csigolyákat, folyamatosan ösztönzik a vérkeringést, fejlesztik a koncentráló készséget és növelik a motivációt. Mindez egy teljesen új komfort érzetet nyújt az ülés során.
  A székek a legmagasabb követelményeknek megfelelő teszteken mennek át, ez garantálja a termékek minőségét és megbízhatóságát. A labdaszékeket is 110 kg teherbírásig tesztelik, a székekre 3 év gyári garanciát nyújtunk.
  Minden Topstar irodaszék rendelkezik a német LGA Minőségellenőrző Intézet GS tanusítványával.

 • Sitness Urban for Home

  Elgondolkodott már azon, mennyi különböző absztrakt utazás lehetséges? Hányféle mozdulat? Jöjön velünk és megmutatjuk a belsőépítészeti megoldások korlátlan lehetőségeit. Egy érdekes találkozásra hívjuk Önt híres városokkal, melyeket új módon fedezhet fel.

  A Topstar Sitness Urban világa végtelen lehetőségeket rejt magában. Az ülés típusától a színekig, a 3D mozgási szabadság variálásáig, széles választékot kínál. Mint Németország egyik vezető székgyártója, nagy figyelmet fordítanak a fenntarthatóságra és a magas minőségi követelmények teljesítésére.

  A Sitness Urban kollekció a szabadalmaztatott Sitness 3D mozgással
  - hosszan tartó kényelmes üléskomfortot nyújt
  - nagy mozgási szabadságot biztosít
  - demonstratív módon csökkenti a hát és gerinc problémákat.

  A 3D mozgás a székekben - a szék és a lábazat típusától függően - kétféle módon valósulhat meg:
  - az ülés és a láb közötti speciális csatlakozással vagy
  - speciális üléspárna segítségével

  Jöjjön velünk és élvezze az utazást!