Sitness

A német Topstar Sitness forgószékeinek különlegessége a Body Balance Tec® ülésrögzítési technika, melynek révén a Sitness székek az egészséges ülés komfortját nyújtják. Az ülést egy dinamikus csatlakozás segítségével rögzítik a szék vázához, ezáltal egy teljesen új üléskomfort jön létre, mely az ülés által biztosított 3D mozgásszabadság révén fo...

A német Topstar Sitness forgószékeinek különlegessége a Body Balance Tec® ülésrögzítési technika, melynek révén a Sitness székek az egészséges ülés komfortját nyújtják. Az ülést egy dinamikus csatlakozás segítségével rögzítik a szék vázához, ezáltal egy teljesen új üléskomfort jön létre, mely az ülés által biztosított 3D mozgásszabadság révén folyamatosan aktiválja, edzi és építi a hátizomzatot. A Sitness forgószékek és a Sitness alternatív ülőbútorok állandó edzésben tartják a hátat és a gerincoszlopot. Tehermentesítik a csigolyákat, folyamatosan ösztönzik a vérkeringést, fejlesztik a koncentráló készséget és növelik a motivációt. Mindez egy teljesen új komfort érzetet nyújt az ülés során.
Minden Sitness irodai széket szőnyegpadlóhoz való, duplakerekű, önfékezős görgőkkel szállítunk, a forgószékekhez opcionálisan rendelhetők kemény padlóhoz való görgők és fix talpak.
A forgószékek a legmagasabb követelményeknek megfelelő teszteken mennek át, ez garantálja a termékek minőségét és megbízhatóságát. Az irodai székeket 110 kg teherbírásig tesztelik, az irodaszékekre 3 év gyári garanciát nyújtunk.
Minden Topstar forgószék rendelkezik a német LGA Minőségellenőrző Intézet GS tanusítványával.

Bővebben

Sitness 25 termék

1 - 15 termék. Összesen: 25
1 - 15 termék. Összesen: 25