Home Office

A statisztikák azt mutatják, hogy több mint 8 órát ülünk naponta. A hosszan tartó ülés azonban kifejezetten káros lehet az egészségre. Ezt elkerülendő célszerű időnként felállni és állva folytatni a munkát. Az ülő-álló munkavégzés váltogatása kifejezetten jó hatással van a termelékenységre, felfrissít és javítja a gondolkodást, segíti a csapatmu...

A statisztikák azt mutatják, hogy több mint 8 órát ülünk naponta. A hosszan tartó ülés azonban kifejezetten káros lehet az egészségre. Ezt elkerülendő célszerű időnként felállni és állva folytatni a munkát. Az ülő-álló munkavégzés váltogatása kifejezetten jó hatással van a termelékenységre, felfrissít és javítja a gondolkodást, segíti a csapatmunkát.

A korszerű, elektromosan állítható magasságú asztalok segítik az ülő-álló munkavégzést, magasságuk általában 68-130 cm között állítható. Megtalálhatók közöttük az egy központi lábbal rendelkező modellek éppúgy, mint az egyenes asztalok vagy az L-alakú összeállítások. Egyes modellek extra (150-200 kg) teherbírással rendelkeznek. A modellekhez opcióként rendelhető programozható egység (3 program rögzíthető), illetve a kábel kiváltását szolgáló akkumulátor.

Az ülő-álló munkavégzést a megfelelő ülőalkalmatosságok is támogatják. Ezek a magasított ülések inkább álláskönnyítő termékek, háttámla nélkül változatok és magasságuk általában 55-80 cm között állítható. Ide tartoznak azok a Sitness székek is, melyek segítik és ösztönzik a mozgást, akár az ülés, akár az állás során, erősítve a hátizmokat és megelőzve a gerinc- és hát problémákat.

Bővebben

Home Office Ebben a kategóriában nincsenek termékek.

Alkategóriák

  • Elektromosan állítható...

    A korszerű, elektromosan állítható magasságú asztalok mindkét típusú munkavégzést segítik, magasságuk általában 68-130 cm között állítható. Megtalálhatók közöttük az egy központi lábbal rendelkező modellek éppúgy, mint az egyenes asztalok vagy az L-alakú összeállítások. Egyes modellek extra (150-200 kg) teherbírással rendelkeznek. A modellekhez opcióként rendelhető programozható egység (3 program rögzíthető), illetve a kábel kiváltását szolgáló akkumulátor.

  • Home office székek

    Az ülő-álló munkavégzést megfelelő ülőalkalmatosságok támogatják. Ezek a magasított ülések inkább álláskönnyítő termékek, háttámla nélkül változatok és magasságuk általában 55-80 cm között állítható. Ide tartoznak azok a Sitness székek is, melyek segítik és ösztönzik a mozgást, akár az ülés, akár az állás során, erősítve a hátizmokat és megelőzve a gerinc- és hát problémákat.