Szállítási és fizetési módok

A megrendelt terméket átvételére és kifizetésére az alábbi lehetőségeket nyújtjuk.

 1. Személyes átvétel, készpénzes vagy bankkártyás fizetéssel a termék átvételekor.

  Raktáron lévő termék esetén az a megrendelést követő naptól, nyitvatartási időben bármikor átvehető. A terméket megrendeléskor lefoglaljuk és 5 munkanapon keresztül fenntartjuk Önnek. Ha a termék átvételére a megrendelést követő 5 munkanapon belül nem kerül sor, úgy a foglalást feloldjuk és a megrendelést töröljük.

  Amennyiben a termék az Ön rendelése alapján érkezik raktárunkba, úgy a beérkezésről tájékoztatjuk és kérjük, hogy a terméket a tájékoztatást követő 5 munkanapon belül vegye át.

 2. Személyes átvétel előreutalással

  A fizetendő teljes összeget, valamint az utaláshoz szükséges adatokat a megrendelés visszaigazolása tartalmazza. Amennyiben az utaláshoz díjbekérőre van szüksége, kérjük jelezze és e-mailben megküldjük Önnek.

  Raktáron lévő termék esetén az a vételár beérkezését követő naptól, nyitvatartási időben bármikor átvehető. A terméket megrendeléskor lefoglaljuk és fenntartjuk Önnek.

  Raktáron nem található termék esetén rendelése a vételár beérkezésével aktiválódik. A termék beérkezéséről tájékoztatjuk és kérjük, hogy a terméket a tájékoztatást követő 5 munkanapon belül vegye át.

 3. Kiszállítás futárszolgálattal, előreutalással

  A fizetendő teljes összeget, valamint az utaláshoz szükséges adatokat a megrendelés visszaigazolása tartalmazza. Ha az utaláshoz díjbekérőre van szüksége, kérjük jelezze és e-mailben küldünk Önnek.

  Raktáron lévő termék esetén azt a vételár beérkezését követő 2 munkanapon belül feladjuk a futárnak, 24 órás kiszállításra. Amenyiben a termék az Ön rendelése alapján érkezik raktárunkba, úgy a beérkezésről tájékoztatjuk és egyeztetjük a kiszállítás időpontját.

 4. Kiszállítás futárszolgálattal, utánvéttel
  Raktáron lévő termék esetén azt a megrendelést követő 2 munkanapon belül feladjuk a futárnak, 24 órás kiszállításra. A fizetendő teljes összeget a megrendelés visszaigazolása tartalmazza. Amennyiben a termék az Ön rendelése alapján érkezik raktárunkba, úgy a beérkezésről tájékoztatjuk és egyeztetjük a kiszállítás időpontját. Ha a kiszállítással kapcsolatban kérése, megjegyzése van, kérjük jelezze nekünk.

Népszerű termékek

Akciók

Címkék

Hasznos információk