XXL szék

A német Topstar irodaszékei mindig tökéletes megoldást kínálnak! Még a 110 kg-nál nehezebb felhasználók részére is! A jól megtervezett, multifunkcionális XXL forgószékek könnyen adaptálhatók minden munkahelyhez, akár otthon, akár az irodában. Az XXL forgószékek teherbírása 150 kg, minden modell ülésmélység állítással rendelkezik, a nagyobb ülésk...

A német Topstar irodaszékei mindig tökéletes megoldást kínálnak! Még a 110 kg-nál nehezebb felhasználók részére is! A jól megtervezett, multifunkcionális XXL forgószékek könnyen adaptálhatók minden munkahelyhez, akár otthon, akár az irodában. Az XXL forgószékek teherbírása 150 kg, minden modell ülésmélység állítással rendelkezik, a nagyobb üléskomfort biztosítása érdekében. Az XXL székeket szőnyegpadlóhoz való, duplakerekű, önfékezős görgőkkel szállítjuk, a forgószékekhez opcionálisan rendelhetők kemény padlóhoz való görgők és fix talpak.
Minden irodaszék a legmagasabb követelményeknek megfelelő teszteken megy át, ez garantálja a termékek minőségét és megbízhatóságát. Az XXL irodaszékekre is 3 év gyári garanciát nyújtunk.
Minden Topstar forgószék rendelkezik a német LGA Minőségellenőrző Intézet GS tanusítványával.

Bővebben

XXL szék 3 termék

1 - 3 termék. Összesen: 3
1 - 3 termék. Összesen: 3